Actualidad, Presentación, Traducciones, Viajes

EN LISBOA CON LOS «MENSAGEIROS DAS ESTRELAS»

Colóquio  sobre Ficçao Científica e Fantasia  » Mensageiros das Estrelas»  dias 3,4 5  Novembro  de 2010 FACULTADE DA LETRAS DA UNIVERSIDAD DA LISBOA.

JUEVES DIA 4 – PRESENTACIÓN Y CHARLA SOBRE LOS DOS PRIMEROS TÍTULOS DE LA TRILOGÍA «LA GUERRA DE LAS BRUJAS» EDITADOS EN PORTUGAL POR LA EDITORIAL PRESENÇA.

VIERNES DIA 5 – FIRMAS EN FNAC.

6 thoughts on “EN LISBOA CON LOS «MENSAGEIROS DAS ESTRELAS»

 1. Hola Maite,
  Hace meses que la trilogía de la guerra de las brujas buscaba su hueco en mi libro de lectura, pero nunca llegaba ese momento propicio… hasta la semana pasada… en 6 días devoré la historia de las Omar y las Odish, y tras eso, solo me queda decirte: gracias, por unos libros tan maravillosos, tan bien escritos, capaces de atraparte y no dejarte un segundo libre.
  un abrazo.

 2. Gracias Bárbara,
  A veces me entristece pensar que, por no ser novedad, los libros de la trilogía dejen de leerse. Mensajes como el tuyo me hacen conservar la esperanza de que continuan vivos.
  Un abrazo embrujado,

  Maite

 3. Hola Maite,
  A la classe ens hem llegit el llibre del clan de la lloba, i la veritat és que ens ha apassionat bastant. Els capitols que ens han agradat més han sigut el de la lluita entre la Salma i l’Anaïd i ens va sorpendre molt que ella pogués tenir tants poders com per fer que el volcà Etna despertés. També ens va agradar el capítol del secret de la clodia, que la Salma l’espera a fora i tot i que l’Anaïd no la deixa marxar ella se’n va.
  Hem participat a el concurs «el gust per la lectura» amb aquest llibre, hem fet uns videos molt interessants i divertits, tot i que guanyar serà molt difícil. Hem fet una gran feina i esperem que ens surti bé ja que és una bona història. Ens hem adonat que utilitzes la mitologia grega i romana i això ens ha semblat molt interessant. Esperem que quan ens llegim els pròxims dos llibres també siguin tant interessants com aquest. Moltes gràcies per fer aquests llibres que ens distreuen tant. Petons des de l’escola Immaculada.

 4. Carla i Àlex,

  Us escric a vosaltres en nom de tota la classe. Fins ara mateix no havia vist els vostres missatges i m’han fet molta il.lusió, però no els puc respondre un a un peruqè me’n vaig cap a Canadà i estic fent la maleta.
  Quan torni ( passat el dia 17 d’Abril) em posaré en contacte amb la Rosa Mª i ja m’ho fari venir bé per fer-vos una visita. Us ho mereixeu. Així m’ensenyeu els videos que heu fet i fem u ndebat sobre les bruixes.

  Molts petons a tota la resta de companys i companyes.

  Maite CArranza

Comments are closed.